Eppel János Porsche Kapcsolat

Eppel János Porsche Kapcsolat. 60 évnyi autótörténelem 4 percben. A Mészáros-klánnal szoros viszonyban álló Flier Nikolettel közös tulajdona a 2015-ös mérlegzáráskor legalábbis még az volt az.

Eppel Janos Volt A Vendegunk A Regionalis Media Foszerkesztoinek A Meghivasara Az Autokereskedelem Volt A Fokuszban Amikor A Miniszterek Politikusok Gazdasagi Vezetok Megnyilnak Szantograf
Eppel Janos Volt A Vendegunk A Regionalis Media Foszerkesztoinek A Meghivasara Az Autokereskedelem Volt A Fokuszban Amikor A Miniszterek Politikusok Gazdasagi Vezetok Megnyilnak Szantograf from szantograf.hu

1978-ban a Pécsi Tudományegyetem Közgazdasági Karán szerzett diplomát. Németül angolul és. János has 1 job listed on their profile.

Eppel János a Porsche Hungaria leköszönő ügyvezető igazgatója Fotó.

A Porsche Hungariát 2001 óta ügyvezető igazgatóként vezető Eppel János aki Peter Gstattnerrel együtt irányította a céget ügyvezetői feladatait 2020. MTI 20201223 1417. Porsche Hungaria ügyvezető igazgató. A magyar személyautó piac növekedéséhez hasonló mértékben 8-10 százalékkal emelkedik idén a Porsche Hungaria Kft.