Első Elektromos Autó Porsche

Első Elektromos Autó Porsche. A Porsche végre belépett az elektromos autók. Az Automotive News magazin szerint ugyanis a Porsche Taycan esetében most pontosan ez fog történni.

Ugy Gyorsul Az Elso Villany Porsche Hogy A Gyari Pilota Sem Birja
Ugy Gyorsul Az Elso Villany Porsche Hogy A Gyari Pilota Sem Birja from www.origo.hu

A Porsche már az utolsó simításokat végzi a szeptemberben bemutatkozó első elektromos autóján a Taycanon azonban a forgalmazás megkezdése előtt az autónak még egy komoly tartóssági teszten is részt kellett vennie. Az első fokozat az autó kezdeti gyorsítását segíti a kettes akkor kerül elő mikor autópályán kell haladni és a 260 kmórás végsebességet akarják elérni. Az abszolút csúcsot az 1585 kilogrammos hátsókerékhajtású hibrid Ferrari LaFerrari tartja ami 974 másodperc alatt és mintegy 238 kmh sebességgel érte el a.

Porsche Taycan - Elektromos Porsche turbóval.

Nagy felhajtás mellett három helyszínen az Egyesült Államokban Kínában és Németországban tartotta a Porsche az első teljesen elektromos autójának a Taycannak a világpremierjét. Nem is egy Porschéről. Az első fokozat az autó kezdeti gyorsítását segíti a kettes akkor kerül elő mikor autópályán kell haladni és a 260 kmórás végsebességet akarják elérni. Rengeteg újdonságot tartalmaz majd az októberben megjelenő új Porsche Taycan a gyártó első elektromos modelljének 2021-es változata.